Utorak, 19. ožujka 2024.

FOTO/VIDEO Tomi Team odnio pobjedu u memorijalnoj utakmici braće Kolar, ‘palo’ je čak 19 golova

Druga memorijalna utakmica koju braća Tomislav i Vjeko Kolar organiziraju u spomen na svog oca Vladimira Kolara odigrana je ove subote u Molvama.

Riječ je o utakmici koja u dvije momčadi, Vjeko Team i Tomi Team, okuplja “kremu” županijskog nogometa Podravine i Prigorja. A kako su iz tabora Tomi Teama uoči utakmice i najavljivali, tako je i završilo: oni su se “nabrusili”, Tomislav je doveo brojna pojačanja i to je rezultiralo visokom pobjedom Tomi Teama, rezultatom 12:7.

Rezultat na poluvremenu bio je 3:2 za Vjeko Team, no u nastavku je volja i želja u Tomijevoj ekipi došla do izražaja i uspjeli su preokrenuti rezultat u svoju korist.

Prošle godine pobijedio je Vjeko Team rezultatom 9:7 i već su krenule oklade za sljedeći memorijalni susret. Obje ekipe najavile su pojačanja i publika jedva čeka novu all-stars utakmicu u Molvama.

Tomi Team: Golubić, Kurjančić, T. Kolar, J. Vindić, Ranilović, Marić, Cattinelli, Brlečić, Hudak, Šklebar, Horvatinović. Još su igrali: Gazdek, J. Kolar, Bulović, Ivanović, Szabo, Peroković, Lovković, Sinjeri i Sabolić.
Vjeko Team: Balala, Hudeček, Gal, Šantalab, V. Kolar, Nreca, Kokša, Radotović, Knezić, Nikšić, Bubnjić. Još su igrali: Pecikozić, Đorđević, D. Vindić i Brunec.

Tomi Team – Vjeko Team 12:7 (2:3)

Strijelci: 1:0 Horvatinović, 2:0 Horvatinović, 2:1 Bubnjić, 2:2 Nikšić, 2:3 Knezić, 3:3 Horvatinović, 3:4 Bubnjić, 4:4 Peroković, 5:4 Šklebar, 6:4 Šklebar, 7:4 Šklebar, 8:4 Brlečić, 9:4 Šklebar, 9:5 Knezić, 10:5 Šklebar, 11:5 Sabolić, 11:6 Radotović, 11:7 Hudeček, 12:7 T. Kolar.

zatvori