Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: ROCKLIVE Punk rockeri prodrmali publiku, Vojko V hitovima zaključio drugu festivalsku večer

Drugi dan ovogodišnjeg RockLive Festivala prošao je u znaku punk rocka i Vojka V.

S nekim zakašnjenjem Kamp stage su otvorili Pepel Puh. Ovaj šarolik sastav teško je svrstati u neki određeni žanr, ali ono po čemu postaju prepoznatljivi jest njihov teatralni nastup. Nakon njih na istoj su pozornici mjesto zauzeli Trophy Jump, punk rock sastav iz Zagreba.

Već se spustio mrak kada je nakon njih izašao Čudnoređe. Radi se o gitaristu koji na jednostavan, ali upečatljiv način “druka” akustikom.

Glavnu ljetnu pozornicu na obali Šoderice otvorili su punkeri Saučešće koji su dobro zagrijali publiku za ono što je uslijedilo. U sličnom ritmu, samo žešćem izašao je zagrebački punk rock sastav Kurve i u prvim redovima izazvao delirij kod dijela publike.

Groove rockeri She Loves Pablo već su poznati domaćoj publici, a u klasičnom stilu su i odradili svirku, ostavivši dovoljno prostora za dva izvođača nakon njih.

A to su bili pulske punk legende FakOfBolan koji na sceni djeluju više od 25 godina i koji su društveno angažiranim tekstovima podsjetili na nepravde u našem društvu, šaljući motivacijske poruke za nastavak borbe.

Za kraj druge večeri tu je bio Vojko V čije hitove znaju skoro svi, što se i pokazalo u dijelovima kad su pjevali (ili repali) zajedno s njim.

Kako je sve izgledalo, donosimo u videu i fotogaleriji u nastavku.

 

Vojko V na RockLive-u

Posted by Drava.info on Friday, 26 July 2019

 

zatvori