Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO Drava iz Podravskih Sesveta odradila prvi trening uoči početka Druge županijske lige

Nogometaši Drave iz Podravskih Sesveta započeli su s pripremama za novu sezonu. Na prvi trening odazvalo se 15-ak igrača te nekoliko juniora, dok će se ostatak priključiti naknadno.

Kondicijske pripreme vodit će atletski trener Siniša Špiranec, dok će taktičke i tehničke treninge voditi Borko Leš, sve do povratka trenera Alena Zorića koji je zbog posla spriječen voditi momčad prvih nekoliko kola.

Također, klub je za natjecanje u višem rangu (2. ŽNL) pojačan s nekoliko pojačanja, a izdvaja se povratak Antonija Cugovčana, koji je proteklih nekoliko sezona igrao u varaždinskom županijskom prvoligašu Slobodi, kao i dolazak Tihomira Tenjerija iz kloštranske Mladosti.

No, ipak najznačajnije “pojačanje” jest zadržavanje igrača iz prošle, šampionske sezone. Ipak, uprava tu ne misli stati s prinovama i pojačanjima pa se pregovara s još nekoliko igrača.

Dogovoreno je nekoliko pripremnih utakmica, a prva je već ove nedjelje protiv Kalinovca. Zatim slijede dvoboji protiv Graničara Bušetine te Graničara iz Đurđevca. Također i ove godine nastupaju na turniru u Kladarama.

Cilj kluba je opstanak u 2. ŽNL s ambicijama prema višem rangu, a veseli i ponovno okupljanje juniorske momčadi, kao i mlađih uzrasta.

zatvori