Srijeda, 24. travnja 2024.

ŽIVIMO ZA ZDRAVLJE Belupo u sklopu Ljeta na Zrinskom organizira besplatno mjerenje zdravlja

Belupovo mjerenje zdravlja  ‘ŽIVIMO ZA ZDRAVLJE’ održat će se u srijedu, 24. srpnja, od 19 do 20 sati u koprivničkom gradskom parku.

Svake godine Belupo za svoje sugrađane organizira javnozdravstvenu akciju Mjerenje zdravlja. U sklopu Mjerenja zdravlja mogu se obaviti razni preventivni zdravstveni pregledi i saznati kakvo je opće zdravstveno stanje pojedinca. Na taj način, Belupo kao pravi ambasador i promotor zdravlja, u svojem djelovanju nastoji uvoditi inovacije kojima dokazuje ne samo da prati, već i predvodi trendove u prevenciji bolesti.

Upravo zbog velike posjećenosti i potražnje za preventivnim pregledima, Belupo će 24. srpnja od 19 do 20 sati pod motom “Živimo za zdravlje”, a u sklopu manifestacije Ljeto na Zrinskom, organizirati nutricionističko savjetovalište.

Zainteresirani mogu izmjeriti indeks tjelesne mase i odrediti sastav tijela te od naših nutricionistica dobiti savjet o pravilnoj i prilagođenoj prehrani.

“Pridružite nam se i saznajte jeste li Zdravko Dren! Doznajte kakve su vaše prehrambene navike i načine na koji ih možete poboljšati”, poručuju iz Belupa.

zatvori