Četvrtak, 25. travnja 2024.

Behave Community na Ljetu na Zrinskom, Buhanec: Koprivnici ćemo se predstaviti u najjačem sastavu

Tri su koncerta na rasporedu u centru Koprivnice ovog vikenda u sklopu Ljeta na Zrinskom. Večeras sviraju Behave Community, sutra navečer Zdenka Kovačiček koja sa svojim triom nastupa u čast stote obljetnice Domoljuba, a vikend će zaključiti tamburaški sastav Pajdaši.

Večerašnji nastup pred koprivničkom publikom posebno veseli glazbenike Behave Communityja, rekao je Dravi.info Ferdinand Buhanec – Buha:

– To je u principu malo ozbiljnija promocija projekta koji nas trojica iz Koprivnice – Jurica Hrenić, Goran Vdović i ja radimo gotovo dvije godine. 90% je autorska glazba. Nekoliko obrada iz jazz i rock standarda su također naše.

Koprivničkim glazbenicima u stvaranju glazbe pridružuju se i drugi kolege, a večeras će se predstaviti u najjačem sastavu. Uz naše Koprivničance nastupit će i Hrvoje Šenjug, Gordan Perši i Robert Jambrušić Džebo.

Njihova se svirka bazira na jazzu, no kako kaže Buha riječ je o mješavini različitih glazbenih stilova. To će posjetitelji večerašnjeg koncerta imati prilike čuti i doživjeti čemu se Buha posebno veseli:

– Nadam se i veselim se tome jer se do sada u Koprivnici nismo predstavili ni cjelovečernjim koncertom ni u najjačem sastavu. Došao je red na Koprivnicu i bilo bi mi strašno drago i važno mi je da se to fino obavi. Nadam se da će vrijeme biti na našoj strani. Sve srdačno pozivam na svirku, mi ćemo dati sve od sebe i veselim se svakome tko dođe – zaključio je Buhanec.

Svi koncerti, pa tako i večerašnji, počinju u 20:30.

zatvori