Srijeda, 27. ožujka 2024.

Željko Mikulić novi je predsjednik Kuglačkog kluba Podravka

Željko Mikulić izabran je za novog predsjednika Športskog kuglačkog kluba Podravka. Tu je funkciju dosad obnašao Zlatko Betlehem koji će i dalje ostati aktivan u klubu i to kao dopredsjednik.

Ove su promjene izglasane na izbornoj skupštini kluba održanoj u ponedjeljak. Izabran je i novi sedmeročlani Izvršni odbor na čelu s Mikulićem, tročlani Nadzorni odbor, Stegovni odbor te likvidator. Za tajnicu kluba ponovno je izabrana Ilinka Milas.

Ustupila Ilinka Milas.

U Nadzornom odboru su uz novog predsjednika Mikulića i dopredsjednika Betlehema te tajnicu Milas još i Jelena Kolarić, Željka Orehovec, Tomo Trošelj i Goran Šegerec. Za članove Nadzornog odbora izabrani su Ivkica Roguljić, Zlatko Ružman i Miroslav Šaško. U Stegovnoj komisiji su Ljiljana Bolić, Saša Štefić i Verica Vučić, a uloga likvidatora povjerena je predsjedniku Mikuliću.

Novoizabrano vodstvo kluba dobilo je mandat na četiri godine.

Športski kuglački klub Podravka ima dvije ekipe: ženska se natječe u Prvoj hrvatskoj ligi, a muška u Prvoj B ligi Sjever. Ženska ekipa za novu je sezonu pojačana Marijom Zver koja se vratila u Podravku iz riječke Mlake. Muška ekipa malo je oslabljena. Pripreme počinju 1. kolovoza. Ženska ekipa prvenstvo će otvoriti 14. rujna u Rijeci kod Mlake, a muška u Osijeku sa Zrinski pivovarom.

Ustupila Ilinka Milas.
zatvori