Petak, 19. travnja 2024.

VIDEO: VRTIĆARCI NA STADIONU Hvalevrijedan projekt s ciljem približavanja nogometa djeci

Mnogobrojna djeca iz dječjih vrtića s područja grada Koprivnice okupila su se na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’ kako bi s nogometnim trenerima iz Škole nogometa Slaven Belupa proveli ugodno i kvalitetno vrijeme igrajući nogomet.

Hvalevrijedan projekt koji traje već dvije godine okuplja 200-tinjak djece koja u prisustvu trenera i odgajateljica uče osnove stvari o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, a glavni cilj je igranje i zabava.

– Drugu godinu za redom organiziramo projekt u kojem se djeca iz dječjih vrtića s područja grada Koprivnice svake srijede okupljaju na Gradskom stadionu “Ivan Kušek – Apaš”. Projekt je u organizaciji Županijskog nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije i nogometnog kluba Slaven Belupa, a veliku potporu samoj manifestaciji dali su i Grad Koprivnica te Podravka kojima ovim putem i zahvaljujem. Osnovni cilj projekta je djeci približiti nogomet i upoznati ih sa svim poznatim stvarima koje sport donosi – rekao je Vedran Medenjak, trener u Školi nogometa Slaven Belupa i jedan od voditelja projekta.

Video: DvisioN

zatvori