Četvrtak, 18. travnja 2024.

VELIKO POJAČANJE Najbolji strijelac Tomislava iz Drnja vraća se u matični klub

Drugi najbolji strijelac nedavno završene Prve županijske nogometne lige i najbolji strijelac aktualnog prvaka Tomislava iz Drnja, Filip Peroković, od sljedeće sezone nosit će dres svojeg matičnog kluba.

Kako nam je i sam Peroković potvrdio, od sljedeće sezone nosit će dres županijskog drugoligaša Mladosti iz Koprivničkih Bregi, kluba u kojem je počeo nogometnu karijeru. Peroković je do sada nastupao za Mladost iz Koprivničkih Bregi, Koprivnicu, Tehniku, Prekodravac iz Ždale i Tomislav iz Drnja u čijim je redovima minule sezone zabio 23 prvenstvena pogotka.

– Mislim da je ovo pravo vrijeme da se vratim u matičnu Mladost s kojom mogu izboriti ulazak u Prvu županijsku nogometnu ligu. Tamo sam odrastao i napravio prve nogometne korake, a sigurno da je najljepše igrati pred domaćim navijačima – rekao je Peroković

Nogometaši Mladosti iz Koprivničkih Bregi proteklu sezonu Druge županijske nogometne lige završili su na sedmom mjestu, a s Perokovićem u napadu sigurno da naredne sezone mogu računati na sami vrh tablice.

zatvori