Srijeda, 27. ožujka 2024.

U humanitarnoj akciji PULS-a i Ludens teatra prikupljeno 5470 kuna za terapijsko jahanje

Udruga volontera Podravke – PULS i Ludens teatar još jednom su se udružili te je Vikend amaterskog kazališta i proslavu 10 godina Dramskog studija obilježila i humanitarna nota.

U sklopu Vikenda amaterskog kazališta prikupljeno je 5.470 kn za terapijsko jahanje.

U pauzama između predstava, posjetitelji Vikenda amaterskog kazališta mogli su odigrati humanitarnu tombolu i osvojiti slatke nagrade te tako pomoći u skupljanju sredstava u sklopu humanitarna akcije “Zajedno za Osmijeh”.

Od tombole i prodajom ulaznica prikupljeno je 5470 kn, a prikupljena sredstva utrošit će se za nabavku specijalizirane opreme za provedbu programa terapijskog jahanja u udruzi Osmijeh – opreme za jahače i konje te kupnju raznih dodataka potrebnih za njegu konja terapeuta.

U programu terapijskog jahanja u Osmijehu trenutno sudjeluje 26 korisnika s različitim teškoćama. Svaki od korisnika dolazi na aktivnosti jednom tjedno koje se provode uz pomoć kobila Camille i Dorine.

Više o tome kako izgleda provedba terapijskog jahanja u Osmijehu pogledajte u videu koji donosimo u nastavku:

Partner programa je Udruga Latice i Udruga volontera Podravke – PULS.

Prikupljanje sredstava za terapijsko jahanje i to u sklopu humanitarne akcije „Zajedno za Osmijeh“ (KKŽ-HA-REH-19-2) traje i dalje i to do 25.lipnja 2019. godine a dobrovoljni prilozi mogu se uplatiti na izdvojeni broj računa HR6223860021552004295.

zatvori