Srijeda, 27. ožujka 2024.

TRANSFERI Građevinari doveli nekadašnjeg igrača ludbreške Podravine, dva nogometaša Koprivnice idu u Podravac kod bivšeg trenera

Nogometni klubovi iz županijskih nogometnih liga marljivo rade na pojačanjima kako bi uoči početka priprema za prvenstvene sezone riješili pitanje igračkog kadra.

Tehničar iz Cvetkovca za sada je najaktivniji klub što se tiče prijelaznog roka. Cvetkovčani su već ranije osigurali usluge Jurice Poldrugača i Dominika Sabola, a jučer je za njih potpisao i Nikola Bos, vezni igrač koji je u minuloj sezoni s Tomislavom iz Drnja podigao pehar pobjednika Prve županijske nogometne lige.

Ništa manje aktivni nisu ni u Tomislavu iz Drnja koji popunjava igrački kadar za prvenstvenu sezonu Četvrte hrvatske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Klub je prije nekoliko dana potvrdio da su osigurali usluge Josipa Horvatinovića, Lovre Županića i Filipa Bruneca, a novi igrač Tomislava je i Dominik Petran koji dolazi iz prvoligaša Bratstva iz Kunovca.

Nogometaši Tehnike također su osvježili svoje redove, a od sljedeće sezone dres Građevinara gotovo sigurno će nositi Josip Salajec, nekadašnji igrač Bratstva iz Kunovca i Podravine iz Ludbrega.

Loša situacija u NK Koprivnici odrazila se i na izlazne transfere kojih će prema svemu sudeći biti mnogo. Mladi igrači Lovro Šarlija i Ivan Azenić pred potpisom su za Podravac iz Virja, a tamo će ih dočekati Valentin Knapić, njihov bivši trener iz NK Koprivnice i novi strateg na klupi Podravca.

zatvori