Petak, 29. ožujka 2024.

TRZAVICE U SDP-U Kešer sazvao sastanak sa sada već bivšim članovima županijskog odbora, evo što mu zamjeraju

Neslužbeno doznajemo da će koprivnički primjer slijediti i druge gradske i županijske organizacije u Podravini i Prigorju

Predsjednik županijskog SDP-a Mladen Kešer sazvao je za večeras sastanak u sjedištu stranke u Svilarskoj. Kako je rekao za Radio Dravu, namjera mu je čuti od koprivničkih članova u županijskom odboru čime su nezadovoljni i potaknuti ih da povuku ostavke.

Oni su, naime, slijedili primjer svog predsjednika Tomislava Golubića i podnijeli ostavke na dužnosti na županijskom nivou. Doduše, Golubić je ostavku na funkciju u županijskom predsjedništvu SDP-a predao još lani u rujnu. Njegovi stranački kolege iz Koprivnice, među kojima je i gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenik županijskog predsjednika, to su učinili prošli tjedan.

Razlozi su, kako neslužbeno doznajemo, nezadovoljstvo radom županijskog predsjednika i nedostatak komunikacije od strane županijskog predsjednika prema članovima na terenu.

Županijski predsjednik Mladen Kešer smatra da nedostatak komunikacije, što navode nezadovoljni, ne može biti razlog za njihove ostavke. Nada se da će ih povući jer, kako je rekao, SDP mora biti kompaktan i ići naprijed, a ne nazadovati.

S druge pak strane, neslužbeno doznajemo da će koprivnički primjer slijediti i druge gradske i županijske organizacije u Podravini i Prigorju, također nezadovoljne funkcioniranjem predsjednika im Kešera.

Puno bi se toga, doznajemo, trebalo u podravsko-prigorskom SDP-u događati ovaj tjedan.

zatvori