Četvrtak, 25. travnja 2024.

Sarah Posavec iz Koprivnice i Dominik Kokša iz Molvi finalisti križevačkog Prvog pljeska

‘Prvi pljesak’ održat će se iduće subote, 8. lipnja u Križevcima u sklopu Križevačkog velikog spravišča. Organizira ga portal Prigorski.hr, a nakon prvog kruga audicije poznati su i prvi finalisti.

Među prvim finalistima su Sarah Posavec iz Koprivnice i Dominik Kokša iz Molvi. Snimku njihovog nastupa pogledajte ovdje.

“Prvi pljesak” održat će se u subotu, 8. lipnja od 17:30 do 20:30 na središnjoj pozornici. Najbolji pjevači bit će nagrađeni novčanim nagradama! Najbolji glas “Prvog pljeska” osvojit će 1500 kuna, drugo mjesto donosi 1000, a treće mjesto 500 kuna.

U križevačkom Klubu kulture održan je prvi krug audicije i poznati su prvi finalisti. Održat će se i drugi krug audicije, a prijaviti se mogu pjevači iz cijele Hrvatske stariji od 15 godina.

Prijave za drugi krug audicije mogu se izvršiti do srijede, 5. lipnja 2019. putem e-maila: [email protected], a za prijavu je potrebno upisati: Ime i prezime izvođača, datum i godinu rođenja, mjesto iz kojeg dolazite, e-mail adresu i broj mobitela. Upišite i nazive dvije pjesme koje ste odabrali. Pjesme mogu biti domaće i strane.

Pripremitu svoju matricu, a prijavljeni će za dolazak na drugi krug audicije biti kontaktirani putem mobitela ili e-maila.

zatvori