Petak, 19. travnja 2024.

Prognoza vremena za subotu, 22. lipnja

U prvom dijelu dana promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, povremeno možda uz sporadične lokalne pljuskove i grmljavinu kojih mjestimice može biti već od jutra. Kasno poslijepodne, navečer ili u prvom dijelu noći na nedjelju očekujemo jače naoblačenje i intenzivnije grmljavinske pljuskove, a moguće je i ozbiljnije olujno nevrijeme s jakim udarima vjetra i tučom. Vjetar tijekom dana uglavnom slab. Najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 28 ili 29 stupnjeva.

U nedjelju će biti promjenjivo uz još pljuskova i grmljavine, uglavnom poslijepodne i navečer. Potkraj dana zapuhat će slab sjeverni vjetar i bit će malo svježije.

Još nešto pljuskova moguće je tijekom ponedjeljka, a nakon toga će se vrijeme napokon stabilizirati. Koliko dugo, vidjet ćemo.

Inače, u petak navečer iz većeg dijela Hrvatske, pa i Koprivnice vidjela se prekrasna i rijetka nebeska pojava: noćni svijetleći oblaci.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori