Subota, 20. travnja 2024.

Prognoza vremena za ponedjeljak, 17. lipnja

Djelomično sunčano, povremeno uz više naoblake. I danas su mogući pljuskovi praćeni grmljavinom, od sredine dana i poslijepodne i dalje tijekom večeri i noći na utorak. Ponegdje može biti i nevremena, ali nestabilnosti neće biti posvuda pa neka mjesta, kao jučer Koprivnica, mogu ostati suha. Puhat će većinom slab do umjeren sjeveroistočni vjetar, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 25 stupnjeva ili malo višu.

U utorak će biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Tu i tamo još će biti moguć pokoji lokalni pljusak, ali bez jačih nevremena. Puhat će slab vjetar sjevernih smjerova, jutarnja temperatura oko 18, najviša dnevna oko 25 do 27 stupnjeva.

Čini se da ni u nastavku tjedna neće biti sasvim stabilno, iako će pljuskovi postati rjeđa i lokalnija pojava, barem do petka ili subote. Bit će toplo, ali ne pretjerano vruće.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori