Petak, 26. travnja 2024.

POČELA SU ŠUŠKANJA Borac dovodi kapetana Tehničara i ponajboljeg igrača križevačkog Radnika?

Već tradicionalno završetkom prvenstvenih sezona županijskih nogometnih liga krenule su i prve špekulacije oko transfera igrača.

Kako doznajemo od izvora bliskog klubu, Borac iz Imbriovca krenuo je u pregovore s tri zvučna pojačanja. Riječ je o Nikoli Grabaru, Žarku Bastašiću i Dominiku Draguljiću, sve od reda igračima koji imaju bogato igračko iskustvo.

Grabar je jedan od najboljih obrambenih igrača županijskog nogometa, a trenutno je kapetan u Tehničaru iz Cvetkovca s kojim je prije par tjedana osvojio naslov pobjednika Četvrte hrvatske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Nikola Grabar. Snimio Marko Posavec.

Žarko Bastašić dobro je poznato igračko ime u županijskom nogometu, trenutno igra u Radniku iz Križevaca s kojim je u minuloj sezoni Četvrte HNL BJ-KC-VT osvojio solidno peto mjesto. Također, u minuloj je sezoni postigao osam ligaških pogodaka i izdvojio se kao ponajbolji igrač svoje momčadi.

Žarko Bastašić // Foto: prigorski.hr

Dominik Draguljić trenutno igra u austrijskom niželigašu SV Heiligenbrunnu, a u karijeri je nastupao za nekoliko županijskih nogometnih klubova. Nogometni ljubitelji sigurno su ga primijetili na koprivničkoj Ljetnoj i Zimskoj ligi gdje je nastupao za MNK Klub 75 Kotoriba.

Dominik Draguljić (lijevo). Snimio Marko Posavec.

Nogometaši Borca iz Imbriovca proteklu sezonu Prve županijske nogometne lige završili su na drugom mjestu, a prema dostupnim informacijama već sada žele ojačati svoju momčad kako bi naredne sezone odmah najavili pohod na prvo mjesto.

zatvori