Petak, 26. travnja 2024.

SLUŽBENO Paracki potpisao za Slaven Belupo: ‘Vidio sam da se ovdje stvara dobra priča’

Goran Paracki vratio se u Slaven Belupo. Kao što se i nagađalo, Paracki je od danas i službeno igrač Farmaceuta, a u Miškininu se vratio nakon tri godine.

Paracki je u Slavenu proveo dvije sezone između 2014. i 2016, odigravši ukupno 60 utakmica u dresu Farmaceuta. Postigao je dva pogotka s pozicije defenzivnog veznog igrača. Igrao je i u Azerbajdžanu te na Novom Zelandu i u Mađarskoj, a u Hrvatskoj za Istru, Inter, Split, Rijeku, Karlovac, Rudar iz Labina i Novalju.

– Nakon dvije godine inozemstva vratio sam se u Koprivnicu. Vidio sam da se u Slaven Belupu stvara dobra priča, imam vrlo dobra sjećanja od svog prošlog boravka tu, a i dobio sam nedavno dijete tako da je povratak bio jedan logičan, dobar i drag potez. Iako iza sebe imam bogatu karijeru još uvijek sam motiviran kao i kada sam kretao sa seniorskim nogometom. Želim se na svakom treningu dokazivati i jedva čekam da krene prvenstvo – rekao je Paracki za službene web stranice Slavena.

– Drago mi je da sam došao u svlačionicu u kojoj su mi mnoga lica poznata. Igrao sam s dosta njih po raznim klubovima tako da odmah mogu znati da imamo karakternu i dobru momčad. Saznanje je to koje mi budi optimizam pred novu sezonu i vjerujem da možemo do tog željenog petog mjesta. Što se mene osobno tiče, očekujem da pomognem svojim iskustvom, ali i pristupom i karakterom – zaključio je Paracki.

Što se tiče ostalih pojačanja Farmaceuta za narednu sezonu, priča se da bi u Koprivnicu mogao doći i nekadašnji kapetan Rijeke.

zatvori