Snimio Marko Posavec.
Koprivnička udruga za rekreativni sport treću godinu zaredom organizira ljetni malonogometni turnir pod nazivom Pan Ljetna liga Koprivnica 2019. Pokrovitelji turnira su Grad Koprivnica i Zajednica sportskih udruga Grada Koprivnice, a glavni sponzor je Pan.

Prijave za nastup na turniru su otvorene te se primaju do srijede, 19. lipnja. Istog dana održat će se i ždrijeb skupina, a sustav natjecanja bit će prilagođen broju prijavljenih momčadi.

Prijave se primaju na broj telefona 099/665-2351 i na e-mail kurskc@gmail.com.

Turnir će se ove godine održati od 21. lipnja do 6. srpnja, a igrat će se u seniorskoj muškoj konkurenciji na malonogometnom terenu s umjetnom travom Gradskog stadiona ”Ivan Kušek Apaš” u Koprivnici. Golovi su 3×2 metra.

Nagrada za prvo mjesto iznosi 20.000 kn, za drugo mjesto 8.000 kn, za treće mjesto 4.000 kn, a za četvrto mjesto 1.000 kn. Kotizacija po momčadi iznosi 800 kuna. Četiri prvoplasirane momčadi dobivaju pehare, a tri prvoplasirane medalje.

Najbolji pojedinci turnira bit će nagrađeni peharima te umjetničkim slikama koprivničkih slikara Gordane Špoljar Andrašić i Ivana Andrašića.

Utakmice finalnog dana bit će u izravnom prijenosu u programu Sportske televizije.