Srijeda, 24. travnja 2024.

PAN LJETNA LIGA Otvorene su prijave za malonogometni turnir, pobjedničkoj momčadi ide 20 tisuća kuna

Koprivnička udruga za rekreativni sport treću godinu zaredom organizira ljetni malonogometni turnir pod nazivom Pan Ljetna liga Koprivnica 2019. Pokrovitelji turnira su Grad Koprivnica i Zajednica sportskih udruga Grada Koprivnice, a glavni sponzor je Pan.

Prijave za nastup na turniru su otvorene te se primaju do srijede, 19. lipnja. Istog dana održat će se i ždrijeb skupina, a sustav natjecanja bit će prilagođen broju prijavljenih momčadi.

Prijave se primaju na broj telefona 099/665-2351 i na e-mail [email protected].

Turnir će se ove godine održati od 21. lipnja do 6. srpnja, a igrat će se u seniorskoj muškoj konkurenciji na malonogometnom terenu s umjetnom travom Gradskog stadiona ”Ivan Kušek Apaš” u Koprivnici. Golovi su 3×2 metra.

Nagrada za prvo mjesto iznosi 20.000 kn, za drugo mjesto 8.000 kn, za treće mjesto 4.000 kn, a za četvrto mjesto 1.000 kn. Kotizacija po momčadi iznosi 800 kuna. Četiri prvoplasirane momčadi dobivaju pehare, a tri prvoplasirane medalje.

Najbolji pojedinci turnira bit će nagrađeni peharima te umjetničkim slikama koprivničkih slikara Gordane Špoljar Andrašić i Ivana Andrašića.

Utakmice finalnog dana bit će u izravnom prijenosu u programu Sportske televizije.

zatvori