Četvrtak, 18. travnja 2024.

MEMORIJALNI TURNIR BRAĆE KOLAR Uspomenu na Vladimira Kolara obilježit će brojna poznata nogometna imena

Drugi po redu memorijalni turnir ‘Braće Kolar’ igra se danas na nogometnom stadionu Krbuljin u Molvama, a gledatelje čeka pravi nogometni spektakl na kojem će prisustvovati brojna poznata nogometna imena.

Braća Tomislav i Vjekoslav Kolar drugu godinu za redom organiziraju nogometni turnir u čast prerano preminulom ocu Vladimiru. U njegovu čast odigrat će se utakmica između momčadi Tomi Team i Vjeko Team te malonogometni turnir.

Prošle godine, u uzbudljivoj utakmici slavila je momčad Vjeko Team koja je pobijedila Tomi Team s konačnih 9:7, a gledatelji su osim u mnoštvu golova uživali u majstorijama ponajboljih nogometnih majstora.

Kao predigra memorijalnoj utakmici odigrat će se turnir za pionire starosne kategorije do 14 godina. Sve utakmice turnira igraju se na travnatom terenu dimenzija 60×40 metara (igra se na dva terena s prirodnom travom), a organizatori su osigurali pehare i medalje za momčadi koje osvoje jedno od prva tri mjesta, kao i nagrade za najbolje pojedince. Trajanje utakmica po grupama je dva puta po 10 minuta s pauzom od dvije minute, a utakmice završnice traju dva puta po 15 minuta s pauzom od 15 minuta.

– Kad smo došli do ideje za međusobnu utakmicu ja sam okupio ekipu prijatelja, više iz zezancije i tek nekoliko dana prije same utakmice kad je brat Vjekoslav dostavio popis igrača njegove momčadi bome mi nije bilo svejedno i mislio sam si, on je složio ekipu za Ligu prvaka. U njegovoj momčadi igrali su igrači poput Gala, Vrkića, Pušića, Tkalčića, Tube, uz prekaljene majstore Mešnjaka, Kokšu, Čikovića i da ne nabrajam koga sve nije uspio dovesti, zbilja dobra momčad, ali ako ništa drugo ja sam imao jake adute za treće poluvrijeme, koje je ionako najbitnije. Za ovu godinu uspio sam pojačati ekipu s par igrača i nadam se da ćemo uspjeti srušiti Vjekoslavove “zvijezde” – poručio je Tomislav Kolar, jedan od organizatora memorijalnog turnira u Molvama.

Istog mišljenja kao Tomislav je i njegov brat Vjekoslav Kolar.

– Kao prvo, mislim da je meni i bratu zadovoljstvo što uspijevamo prikupiti dečke, a rezultat je ionako manje bitan, ali ipak je ljepše pobijediti nego izgubiti. Prošle godine je Tomislav malo olako shvatio moje prijetnje da ću dovesti dečke i “razbiti” ga, pa je koliko čujem ovaj put uspio dovesti par dobrih pojačanja i nadam se da će svi koji odluče doći na utakmicu ponovo uživati i vidjeti majstorije i mnoštvo golova. Pošto danas slavim rođendan, ovim putem pozivam sve koji žele da dođu na utakmicu, a kasnije nam se pridruže uz gulaš i piće, radujemo se vašem dolasku – rekao je Vjekoslav Kolar, suorganizator memorijalnog turnira “Braće Kolar”.

Memorijalna utakmica između Tomi Teama i Vjeko Teama igra se danas na stadionu Krbuljin u Molvama s početkom u 18:30. Prije same utakmice, predviđeno je okupljanje u 17:45 sati i odlazak na groblje gdje će se položiti vijenac na grob Vladimira Kolara.

A da nas danas u Molvama očekuje pravi nogometni spektakl svjedoči i popis igrača koji će nastupati na memorijalnom turniru “Braće Kolar”.

TOMI TEAM:
Josip Gazdek, Danijel Vindić, Josip Vindić, Zoran Marić, Alen Hodak, Dinko Begić, Danijel Sabolić, Miroslav Šklebar, Josip Horvatinović, Tomislav Hudak, Filip Lovković, Marijan Golubić, Filip Peroković, Alen Szabo, Tomislav Brlenčić, Antonio Catinelli, Grgur Bulović, Tomislav Međimorec, Luka Ivanović, Dejan Sinjeri, Mihael Kurjančić, Alen Mujkić, Josip Kolar, Tomislav Kolar

Voditelji ekipe: Patrik Jagar i Igor Bubnjić

VJEKO TEAM:
Dino Balala, Igor Gal, Ante Jeličić, Marko Bubnjić, Pejo Kuprešak, Robert Bukovac, Želimir Mešnjak, Stanko Kokša, Matej Herent, Ivan Presečan, Marin Knezić, Dario Pecikozić, Matej Hudečak, Patrik Šantalab, Albert Nreca, Marko Radotović, Siniša Brunec, Igor Tkalčić, Vjekoslav Belobrk, Ivan Vrkić, Vjekoslav Kolar

Voditelji ekipe: Ivica Cenkovčan i Vedran Medenjak

zatvori