Srijeda, 27. ožujka 2024.

LJETNA LIGA Pogledajte raspored utakmica prva tri dana turnira, Jakšić: Ljetna liga ima zaista jednu dugu i lijepu tradiciju

Popularna malonogometna Pan Ljetna liga Koprivnica koju organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport, a medijski prate Radio Drava i Drava.info, kreće ove nedjelje u večernjem terminu.

Ove godine na popularnoj Pan Ljetnoj ligi nastupit će 12 momčadi koje su prema ždrijebu raspoređene u četiri skupine. Iz svake skupine u završnicu će se plasirati prvoplasirana i drugoplasirana momčad.

– Prije svega zahvalio bi se svojoj udruzi koja je uložila enorman trud da bi se ovogodišnja Liga uopće održala. Također, zahvalio bi se gradonačelniku Mišelu Jakšiću i predsjednici Jasmini Stričević te Carlsbergu bez kojih ovaj projekt ne bi bio tako lako izvediv. Uspjeli smo skupiti 12 ekipa iako je u opticaju bilo više ekipa koje su zbog raznoraznih razloga otkazali svoje učešće. ove godine imat ćemo možda i najizjednačeniju ligu pošto čak osam ekipa pretendira za naslov – rekao je Tomislav Zalar, predsjednik Koprivničke udruge za rekreativni sport.

Snimio Dino Šipuš

Zalar je istaknuo kako ga posebno veseli odaziv poznatih nogometnih imena. Za Robin marketi 0-24 igrati će mlade nade koprivničko nogometa Lovro Županić, Davor Sinjaković i Lovro Šarlija. U redovima Garante igrat će ponajbolji županijski nogometaši među kojima su Mateo Kocijan, Tomislav Hudak, Hrvoje Bači, Siniša Bartolović i Alen Milek, dok će Tesarski obrt Joža/CB Guliver biti predvođen Nikolom Bosom. Na turniru su i prošlogodišnji pobjednici Jelena Trade, a ove godine jaku ekipu okupio je i Klikaj.hr za koga će nastupati igrači iz nekadašnje Garante. Za križevački 123 design.co/Calypso Pub KC nastupat će Marko Švagelj i Stjepan Korenika, dok će za Vintage Bar igrati Kruno Jambrušić i Bojan Vručina.

Spomenimo još kako će se u sklopu Pan Ljetne lige Koprivnica odigrati i revijalna utakmica između amaterske Hrvatske futsal reprezentacije i selekcije županijskih igrača iz Koprivničko-križevačke županije.

– Ljetna liga ima zaista jednu dugu i lijepu tradiciju na koju je svaki sportski entuzijast u ovom gradu jako ponosan. Zahvalio bi se dečkima iz udruge što su imali i ludosti i hrabrosti da se uhvate u organizaciju u jednog zahtjevnog projekta. Priča oko Ljetne lige definitivno ide dalje i postaje tradicija kakva je i nekad bila. ovim putem zahvalio bi se svim nogometašima na sudjelovanju i pozvao bi sve Koprivničanke i Koprivničance da podrže naše haklere – poručio je gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić.

Snimio Dino Šipuš

Prema rasporedu, završni dan turnira bit će subota, 6. srpnja, a televizijski prijenos ponovno će biti omogućen preko Sportske televizije. Također, već tradicionalno će se dodjeljivati nagrade za najbolje ekipe i pojedince.

Pan Ljetna liga Koprivnica 2019.

RASPORED:

Nedjelja, 30. lipnja
19.30 Robin marketi 0-24 – Garanta
20.15 Jelena Trade – Grubišić prijevoz/OPG Mijatović aronija
21.00 CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba – Tesarski obrt Joža/CB Guliver
21.45 Inoxmont-VS – Jelena Trade

Ponedjeljak, 1. srpnja
19.30 123 design.co/Calypso Pub KC – Robin marketi 0-24
20.15 MNK Meteora futsal – CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba
21.00 Garanta – 123 design.co/Calypso Pub KC
21.45 Tesarski obrt Joža/CB Guliver – MNK Meteora futsal

Srijeda, 3. srpnja
19.30 Kampus – Vintage Bar
20.15 Grubišić prijevoz/OPG Mijatović aronija – Inoxmont-VS
21.00 Klikaj.hr – Kampus
21.45 Vintage Bar – Klikaj.hr

zatvori