Srijeda, 27. ožujka 2024.

ZA PRSTE POLIZATI Gurmanski festival u Koprivničkom Ivancu okupit će sve zaljubljenike u craft pivo, gulaš i neograničene količine pečene ribe

Općina Koprivnički Ivanec drugu godinu zaredom organizira IVANEČKI GASTRO FEST koji će se održati u nedjelju, 23. lipnja s početkom u 12 sati.

Manifestacija će početi tradicionalnom “Ivanečkom gulašijadom” te organizatori pozivaju sve zainteresirane da se prijave za kuhanje gulaša. Broj ekipa je ograničen, a zadnji rok za prijavu je najkasnije do 20. lipnja.

Ukoliko želite prijaviti svoju ekipu na gulašijadu moguće se prijaviti na službeni e-mail organizatora [email protected] ili na broj mobitela 092/2896-125 ili možete poslati svoju prijavu u inbox na Facebook stranicu Gastro tražilica.

Organizator za sve natjecatelje osigurava meso, dok natjecatelji moraju osigurati kotlić za kuhanje, plin i naravno sve potrebne začine i ostale sastojke za pripremanje gulaša. Sudjelovanje u gulašijadi je besplatno.

I ove godine festival će biti domaćin 2. Kriglin Festa gdje će sudjelovati lokalni craft pivari poput Križevačke pivovare, Pitomačke pivovare i još par iznenađenja. Tradicionalno uz craft pivu podijelit će se 250 kg pečene ribe, a navečer će nastupiti tamburaški sastav Begini pod šatorom. Za ponedjeljak, 24. lipnja navečer predviđen je koncert popularnog ženskog sastava Učiteljice koji će se također održati pod šatorom.

zatvori