Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Slaven Belupo poražen u Kaposvaru u prvoj pripremnoj utakmici

Nogometaši Slaven Belupa večeras su u mađarskom Kapošvaru protiv istoimenog domaćina odigrali prvu prijateljsku utakmicu u sklopu aktualnih priprema za novu sezonu Prve HNL.

Iako su Slavenaši imali više od igre i bili bolji na terenu izgubili su rezultatom 2:1, a jedini pogodak za Farmaceute postigao je Bruno Bogojević, stoji u izvještaju na web stranicama kluba. Trener Ivica Sertić pružio je priliku svim igračima koje je poveo na put u Mađarsku. Susret su zbog predostrožnosti propustili Bačelić Grgić i Zirdum.

Mađari su poveli u 7. minuti iz jedanaesterca. Bogojević je izjednačio u 31., no domaćini su pet minuta prije kraja postigli još jedan pogodak. Recimo i da su u drugom dijelu susreta obojica trenera poslala novih 11 igrača na teren.

Slavenašima sada slijede dva slobodna dana, a u ponedjeljak odlaze na dva tjedna u Sloveniju gdje će nastaviti s pripremama.

Kaposvar, Mađarska – prijateljska utakmica
FC Kaposvari – NK Slaven Belupo 2:1 (1:1)
FC Kaposvari: Pogacsics – Vachtler, Ur, Hegedus, Hadaro – Szakaly, T. Nagy – K. Nagy, Biro, R. Nagy – Martin. Drugo pol: Slakta, Godzsajev, Artur, Szabo, Rajczi, Beliczky, Borbely, Toth, Orsos, Andrej, Lakatos.. Trener:
Slaven Belupo: Filipović – Iharoš, Nowak, Međimorec, Goda – Jajalo, Plantak, Čanađija – Bogojević, Ejupi, Delić. Drugo pol.: Marković – Karamarko, Hlevnjak, Čalušić, Martinaga – Brković, Mladen, Hairlahović – Dolček, Lima, Puclin. Trener: Ivica Sertić
Strijelci: 1:0 R. Nagy 7′, 1:1 Bogojević 31′, 2:1 Szabo 85′

zatvori