Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Rukometni klub Koprivnica Noa u Domu mladih proslavio 65 godina postojanja

Muški rukometni klub Koprivnica Noa danas je u prostorijama Doma mladih u Koprivnici svečano proslavio svoj 65. rođendan.

Na proslavu su se odazvali mnogi bivši i aktualni igrači, treneri, sportski djelatnici, gradski dužnosnici te svi oni koji su svojim djelovanjem sudjelovali u dugogodišnjoj povijesti kluba.

– U povijesti kluba je bilo puno uspona i padova, bilo je ljepših i onih malo manje ljepših trenutaka. Puno je ljudi prošlo kroz klub i svi oni su pomogli da klub već 5 godina bude aktivan. Zahvalio bih se svim trenerima, sportskim djelatnicima i igračima koji su pomogli da klub već 65 godina igra na jednoj sjajnoj razini – rekao je Alen Derzgez, predsjednik RK Koprivnica Noe.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić:

– Čestitam vam 65. rođendan. Trebalo bi napraviti jednu lijepu monografiju da se prikažu sve generacije koje su sudjelovale u stvaranju Rukometnog kluba Koprivnica Noe. Želim vam što bolje rezultate i još jednom sretan vam 65. rođendan!

Nakon uvodnih govora, svi prisutni mogli su vidjeti prezentaciju kroz koju je prikazana povijest kluba te sadašnja struktura koja broji više od 140 igrača svih uzrasta.

Na samom kraju proslave, predsjednik kluba Lazar brojnim uzvanicima dodijelio je priznanja za pomaganje u radu kluba, kao i medijsku promociju.

zatvori