Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO: PRVA ŽNL Tehnika slavila u golijadi protiv Lipe, Šepec i Fažon poslali Slogu u Drugu ligu

Posljednje kolo Prve županijske nogometne lige u sezoni 2018./19. kompletirano je s današnjim utakmicama.

Podsjetimo, kolo su jučer na Parku prinčeva otvorili Tomislav iz Drnja i Miklinovec. Nogometaši Tomislava pobijedili su s visokih 7:2 i tako pred domaćim navijačima proslavili već ranije osigurani naslov prvaka. Detalje i fotogaleriju sa spomenute utakmice možete pogledati ovdje. Spomenimo kako je proslava titule u Drnju potrajala dugo u noć, a za dobru atmosferu pobrinuo se Tamburaški sastav Frontmeni.

Današnje susrete u jutarnjem terminu otvorili su nogometaši Osvita iz Đelekovca koji su na domaćem terenu pobijedili Dravu iz Novigrada Podravskog s 4:1. Pobjedonosne pogotke za Osvit postigli su Lopatnik, Juras, Glavak i Paradžik.

Nogometaši Borca iz Imbriovca pobijedili su Slogu iz Koprivničkog Ivanca s 2:0, a pogotke su postigli Fažon i Šepec. Iako je Kalinovac izgubio na gostovanju kod Graničara iz Legrada s 5:3, zbog boljeg međusobnog omjera Sloga je ispala iz prvoligaškog društva.

Tehnika je slavila na gostovanju kod Lipe iz Hlebina s 4:3, Prekodravac iz Ždale je pobijedio Tomislav-Radnik iz Svetog Ivana Žabna (3:0), a Bratstvo je slavilo na gostovanju kod molvarske Mladosti s 3:0.

Prva ŽNL – Kolo 26

Subota, 8. lipnja
13:00
Drnje: Tomislav – Miklinovec 7:2
Nedjelja, 9. lipnja
10:00
Đelekovec: Osvit – Drava NP 4:1
17:00
Hlebine: Lipa – Tehnika  3:4
Imbriovec: Borac – Sloga  2:0
Sv.Ivan Žabno: Tomislav Radnik – Prekodravac  0:3
Molve: Mladost Molve – Bratstvo  0:3
Legrad: Graničar – Kalinovac  5:3

zatvori