Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Mališani iz Dječjeg vrtića Igra pjesmama i plesom oprostili se od vrtića

Koprivnički Dom mladih jučer je bio premalen za sve roditelje, bake i djedove, prijatelje i uvažene goste koji su uživali na završnoj priredbi Dječjeg vrtića Igra.

Kroz svoje nastupe predstavile su se tri vrtićke skupine – Cvjetići, Leptirići i Balončići, a ujedno bio je to način da se oproste od vrtića.

Uvodnim i prigodnim riječima prisutnima se obratila ravnateljica vrtića Gabrijela Golub, zahvalivši se pritom svim djelatnicima, roditeljima te gradonačelniku i Gradu Koprivnici na podršci, a budućim školarcima poželjela svu sreću u novim izazovima.

U ime Grada Koprivnice pozdravnim se govorom svima obratio i gradonačelnik Mišel Jakšić:

– Ponosni smo na naš Dječji vrtić Igra koji ima samo 5 godina, a u tom razdoblju napravili su zaista fantastične stvari te nam je zbog toga doista iznimna čast da ih možemo podržavati. Imaju veliki broj programa, projekata, novih iskoraka u provođenju istih, svega što nam daje za pravo da zahvaljujući tim ljudima i svima vama koji ih podržavate, možemo reći da zasluženo nosimo naziv Grad prijatelj djece – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić, uz kojega je na završnoj priredbi bila i zamjenica Melita Samoborec.

Nakon nastupa svih vrtićkih skupina u najsvečanijem trenutku završne priredbe predškolcima su ravnateljica i odgojiteljice uručile diplome.

zatvori