Subota, 20. travnja 2024.

FOTO Farmaceuti krenuli s pripremama za nadolazeću sezonu, na probu stigao najbolji mladi igrač Treće HNL Jug

Nogometaši Slaven Belupa danas su na pomoćnom terenu Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek Apaš’ počeli s pripremama za nadolazeću sezonu Hrvatski Telekom Prve lige 2019./2020.

Na popisu igrača koji su pozvani na pripreme pojavilo se i jedno novo ime. Riječ je o Ivanu Čalušiću, nogometašu NK Splita koji je u minuloj sezoni Treće hrvatske nogometne lige Jug bio proglašen za najboljeg mladog igrača prvenstva.

Na današnjem treningu nedostajali su vratari Ivan Filipović i Karlo Slukić, branič Filip Hlevnjak, vezni igrači Ante Vrljičak, Stipe Bačelić Grgić i Arijan Brković te napadači Ivan Krstanović, Muzafer Ejupi i Mateus Lima Cruz.

Kako doznajemo od glasnogovornika Slaven Belupa Luke Šarlije, klub će gotovo sigurno napustiti Matej Jelić i Jan Doležal koji su dobili dozvolu da pronađu novi angažman. Također, Šarlija je potvrdio kako je moguće da će svlačionicu Slaven Belupa popuniti još nekoliko igrača, ali za sada još ništa nije službeno.

Popis igrača za pripreme uoči početka jesenskog dijela Hrvatski Telekom Prve lige 2019./20.

Vratari: Ivan Filipović, Antun Marković, Damjan Kurtanjek, David Šugić, Karlo Slukić
Braniči: Vinko Međimorec, Zvonimir Šarlija, Matko Zirdum, Krystian Nowak, Filip Hlevnjak
Krilni vezni: Marko Karamarko, Marko Iharoš, Bruno Goda, Marko Martinaga, Mateas Delić, Ivan Doček, Bruno Bogojević, Ante Vrljičak
Vezni igrači: Stipe Bačelić Grgić, Dario Čanađija, David Puclin, Ivan Jajalo, Karlo Plantak, Arijan Brković, Tomislav Srbljinović, Ivan Čalušić
Napadači: Ivan Krstanović, Muzafer Ejupi, Mateus Lima Cruz, Mihael Mladen

zatvori