Petak, 19. travnja 2024.

FOTO: BICIKLOM PO PODRAVINI Krenula već tradicionalna biciklijada do Šoderice

Old timer klub “Biciklin” od 2006. godine provodi najveći projekt rekreativne manifestacije biciklista kao Festival biciklističke rekreacije. U sklopu manifestacije i ove je godine organiziran “Dan bicikla i biciklizma Grada Koprivnice” te biciklijada do Šoderice pod nazivom “Biciklom po Podravini”.

Podsjetimo, Dan bicikla i biciklizma Grada Koprivnice u petak je obilježen u centru grada. Mališani iz dječjih vrtića, polaznici Centra Podravsko sunce te članovi Udruge invalida Koprivničko-križevačke sudjelovali su u edukativno rekreativnim vožnjama.

14. Festival biciklističke rekreacije nastavljen je danas u 10 sati kada je sa Zrinskog trga u Koprivnici krenula biciklijada do Šoderice. “Biciklom po Podravini” voze biciklisti rekreativci i članovi oldtimer klubova iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske.

U 10:45 sati biciklisti su se zaustavili u Peterancu na kratkom odmoru dok je u 12 sati predviđen dolazak na Šodericu. Tamo će za sve sudionike biti organizirana zakuska, a u 12:30 na rasporedu je službeno otvorenje manifestacije Ljeto na Šoderici.

zatvori