Petak, 29. ožujka 2024.

ČLANICE GORIČNOG SRCA ODRŽALE ŠTRUKLIJADU U KUNOVEC BREGU Vrijedne domaćice predstavile su 14 vrsta štrukli

Udruga žena “Gorično srce” organizirala je četvrtu po redu Štruklijadu u Kunovec Bregu. Na svečanosti u ovom prigradskom naselju bio je i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, objavljeno je na službenim stranicama Grada Koprivnice.

Na ovogodišnjoj „Štruklijadi“ predstavljeno je 14 vrsti štrukli. U proslavi je sudjelovalo 37 udruga žena s područja Koprivničko-križevačke županije zajedno s gostima. Bogati kulturno-zabavni program vodila je članica Udruge Anabela Škorjanec. U programu je nastupio i Pjevački zbor „Lira“ iz Vodica koji je oduševio više od 250 okupljenih posjetitelja.

U ime Grada Koprivnice, pozdravio ih je gradonačelnik Mišel Jakšić. On je ujedno i kum Udruge „Gorično srce“, na što je – kaže, osobito ponosan:

„Prije svega, hvala svim ženama koje su si dale truda da pripreme sve ove fine štrukle u kojima ćemo uživati. Hvala vam na skromnosti, predanom radu jer krenule ste od nule i napravile pravo malo čudo u ovako malo vremena za sve stanovnike Kunovec Brega. Zaista sam sretan i ponosan da mogu biti kum jednoj ovakvoj divnoj udruzi, kao što je Udruga „Gorično srce“ i zbog toga vam još jednom od srca veliko hvala“, rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Uz gradonačelnika Jakšića, pozdravni govor održala je i predsjednica Udruge Vesna Jantolek, koja je zahvalila svima koji podupiru rad ove Udruge. Gorično srce djeluje tek šest godina, no u svom radu ima potporu Grada Koprivnica i gradonačelnika Jakšića.

Okupljenima se u ime Koprivničko-križevačke županije obratio zamjenik župana Ratimir Ljubić, dok je s nekoliko prigodnih riječi svoje sumještane pozdravio i predsjednik Mjesnog odbora Kunovec Breg Marko Balaško.

zatvori