Petak, 19. travnja 2024.

SENZACIONALNI TRANSFER Bivši igrač Slaven Belupa i hrvatski reprezentativac dolazi u Tehničar?

Nogometaši Tehničara iz Cvetkovca osvojili su naslov prvaka Četvrte hrvatske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica i od sljedeće sezone natjecat će se u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever, a prema dostupnim informacijama, klub će pojačati nekadašnje veliko ime hrvatskog nogometa.

Naime, Tehničar iz Cvetkovca u pregovorima je s Bojanom Vručinom!

Ova je napadač karijeru počeo u Podravini iz Ludbrega i Varteksu, a igračku afirmaciju doživio je u Slaven Belupu gdje je u 149 nastupa postigao 46 pogodaka i prometnuo se u jednog od najboljeg napadača Prve hrvatske nogometne lige. Vručina je potom otišao na posudbu u njemačkog prvoligaša MSV Duisburg, ali tamo se baš i nije naigrao. Uslijedile su dvije solidne sezone u izraelskom Hapoel Tel Avivu i grčkom Panserraikosu, a Vručina se zatim vratio u redove Slaven Belupa gdje nije igrao na prijašnjoj razini. Karijeru je nastavio u mađarskom Kaposvaru, albanskoj Shkëndiji, grčkoj Trikali, slovenskom Rudaru iz Velenja i jordanskom Shabab Al-Ordon Clubu. Vručina trenutno igra u austrijskom niželigašu SV Wildonu.

Vručina je svojedobno bio i na popisu hrvatskih nogometnih reprezentativaca za utakmicu protiv Andore u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo 2010. godine u Južnoj Africi.

Čelni čovjek Tehničara iz Cvetkovca Josip Mađarić prije nekoliko nam je minuta potvrdio kako su pregovori s Vručinom započeti.

– Mogu reći da smo s Bojanom u pregovorima kako bi nas u narednoj sezoni pojačao, a ako se to ostvari, on će istodobno raditi u Školi nogometa Tehničara s mlađim uzrastima. U ovom trenutku ne mogu potvrditi da je potpis na ugovor stavljen, ali radimo da se to ostvari – objasnio je Mađarić.

zatvori