Utorak, 23. travnja 2024.

1. VIROVSKA BICIKLIJADA Pridružite se vožnji na dva kotača prekrasnim podravskim krajolikom i družite se uz logorsku vatru

Prva Virovska biciklijada održat će se 22. lipnja 2019. godine s početkom u 9 sati u Virju.

Dionica koja će se voziti nije zahtjevna. Preporučuju se MTB bicikli jer na dijelovima ima šljunčanih puteva. Trasa je duga 40 kilometara i sudionike će voditi do Hlebina gdje će posjetiti imanje Želimorski te upoznati stare podravske zanate i razgledati izložbu naive.

Nakon toga biciklijada kreće prema rijeci Dravi i jezerima Sekulinama gdje će biti održano druženje uz grah i upoznavanje Country Housea Ivančan, a potom slijedi povratak u Virje. No, tko će htjeti, moći će nastaviti još 8 kilometara do izvora Fratrovec i obiteljskog imanja Grgin konak gdje je planirano druženje uz logorsku vatru i kobasice. Svi se mogu pridružiti i kampirati, no potrebno je ponijeti svoju opremu.

Sudjelovanje u biciklijadi je besplatno, a za sudionike su predviđeni mali poklon-paketi s majicom. Upravo zbog majice važno je da se prijavite na biciklijadu putem online prijavnice kako bi vas dočekala odgovarajuća veličina.

Prijaviti se možete na ovoj poveznici.

Sve novosti oko 1. Virovske biciklijade možete pratiti na Facebooku ili na mrežnim stranicama Općine Virje.

Pokrovitelj 1. Virovske biciklijade je Općina Virje.

zatvori