Petak, 19. travnja 2024.

ŽUPANIJSKI KUP Tehničar ide po čudo u Imbriovec, Koprivnica spas sezone traži protiv neugodnih Kloštrana

Uzvratni susreti polufinala Županijskog nogometnog kupa na rasporedu su sutra u 17:00 sati, a nogometaši Tehničara iz Cvetkovca i Koprivnice pokušat će u gostima kod Borca iz Imbriovca, odnosno kod Mladosti iz Kloštra Podravskog nadoknaditi rezultate iz prvih utakmica.

Iako se svakodnevno uvjerimo u to da u nogometu nema pravila i da se svaki rezultat može stići, pred nogometašima Tehničara iz Cvetkovca sutra je zahtjevan zadatak stizanja tri pogotka zaostatka protiv prvoligaša Borca iz Imbriovca kojem Županijski kup tradicionalno ‘leži’. Nogometaši Borca iz Imbriovca potpuno se mogu posvetiti Kupu pošto u prvenstvu više ne mogu osvojiti prvo mjesto i sigurno da u sutrašnjoj utakmici vide svoju priliku da uđu u finale Kupa.

U drugom polufinalnom uzvratnom susretu, Koprivnica će prolaz u finale tražiti u gostima kod Mladosti iz Kloštra Podravskog. Podsjetimo, Zeleni su poraženi u prvoj utakmici na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek Apaš’ s 2:1, a kako su u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Istok posljednja momčad lige, Zeleni priliku za spas sezone moraju tražiti u Kupu. Na sutrašnju utakmicu Koprivnica putuje bez Karla Slukića, Nikole Tube, Ivana Mihaljevića, Maria Gregurine i Ranya.

Županijski kup – polufinale (II)

Srijeda, 22. svibnja
17:00
Imbriovec: Borac – Tehničar (3:0)
Srijeda, 22. svibnja
Kloštar Podravski: Mladost – Koprivnica (2:1)

zatvori