Subota, 20. travnja 2024.

VIKEND NESREĆE Nepropisno skretanje i oduzimanje prednosti uzroci više sudara

Protekli se vikend u okolici Koprivnice dogodilo nekoliko prometnih nesreća.

U petak je oko 15:10 u Marofskoj ulici u Koprivnici došlo do sudara zbog oduzimanja prednosti prolaska. 38-godišnja vozačica VW-a oduzela je prednost Audiju zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnjak, pri čemu je došlo do bočnog sudara. Nitko od sudionika nije ozlijeđen.

Još jedna prometna nesreća dogodila se u Koprivnici na Đelekovečkoj cesti jučer oko 8:10. Zbog nepropisnog skretanja došlo je do sudara dva osobna automobila. 44-godišnji vozač VW-a krapinskih registracijskih oznaka nije dao signal za skretanje u dvorište, prilikom čega se u njega zaletio 22-godišnji vozač Opela koji je vozio iza njega.

Mladi je vozač napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen. Protiv obojice slijedi prekršajna prijava – prvome zbog nepropisnog skretanja, a drugome zbog napuštanja mjesta nesreće.

Dodajmo da se još jedna prometna nesreća jučer dogodila u Koprivničkom Ivancu. 22-godišnji vozač Opel Astre sletio je van kolnika i udario u ogradu kuće. Prilikom nezgode došlo je do prevrtanja automobila na krov.

zatvori