Srijeda, 24. travnja 2024.

TURNIR U PREPONSKOM JAHANJU Josip Gugić osvojio Pehar grada Koprivnice

Turnir u preponskom jahanju proteklog je vikenda održan u sklopu manifestacije Dani travnjaka u organizaciji Konjičkog kluba Koprivnica.

Zbog loših vremenskih uvjeta na turniru je nastupio manji broj od najavljenih jahača iz Hrvatske i susjednih zemalja.

U subotu su održane utakmice na 130, 125, 110, 100 i 80 cm, dok su u nedjelju održane utakmice na 100, 110, 115, 120 i 135 cm.

U utakmici dana – onoj za Pehar grada Koprivnice na 135 cm visine – pobjedu je odnio Josip Gugić iz Konjičkog kluba Edek Zageb, ispred svog oca Denisa Gugića, također iz istog kluba.

U utakmici na 120 cm pobijedila je gošća iz Slovenije Nina Breznar, ispred Sare Makar iz Konjičkog kluba Edek iz Zagreba i Alme Homar iz Konjičkog kluba Koprivnica.

U utakmicama na 110 cm i 115 cm pobijedila je Alma Homar iz Konjičkog kluba Koprivnica, pri čemu je u utakmici na 110 cm pobijedila s grlom Enjoy the moment, a u utakmici 115 cm na grlu Caro-As-G.

Osim navedenih jahača, na turniru su nastupili i jahači iz Galop teama Koprivnica, Konjičkog društva Zagreb, Konjičkog kluba Nikola Zrinski Čakovec, Konjičkog kluba Dunavski raj iz Vukovara, Konjičkog kluba Karoca Zagreb i Konjičkog kluba AS Klinča Sela.

Ustupili iz Konjičkog kluba Koprivnica
Ustupili iz Konjičkog kluba Koprivnica
Ustupili iz Konjičkog kluba Koprivnica
zatvori