Nogometaši Koprivnice sutra će na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek Apaš’ odigrati susret pretposljednjeg, 29. kola Treće hrvatske nogometne lige Istok protiv Bjelovara koji je već ranije osigurao ostanak u ligi.

Iza Zelenih je izuzetno težak tjedan u kojemu su ispali iz Županijskog nogometnog kupa od Mladosti iz Kloštra Podravskog, a pred njima je u sljedeća dva kola Treće lige Istok borba za opstanak koja je svedena na minimum.

Pretposljednji Vukovar Koprivnici bježi šest bodova i jasno je kako bi Koprivnica u posljednja dva kola trebala pobijediti u obje utakmice (u posljednjem kolu igraju u gostima kod Croatie iz Đakova), dok bi Vukovar morao upisati dva poraza s osjetnom gol-razlikom (sutra igraju kod kuće s Oriolikom, dok u posljednjem kolu idu kod Belišća).

Nogometaši Bjelovara osigurali su opstanak u ligi i za njih sutrašnja utakmica na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek Apaš’ nema rezultatski značaj, dok će Zeleni nužna tri boda loviti bez ozlijeđenih Karla Slukića, Maria Gregurine, Nikole Tube i Ranya.

Utakmica se igra sutra s početkom u 14 sati.

Treća HNL Istok – 29. kolo

Subota, 25. svibnja
14:00
Koprivnica – Bjelovar