Utorak, 23. travnja 2024.

TREĆA HNL Zeleni bez nekoliko prvotimaca love nužna tri boda protiv Bjelovara

Nogometaši Koprivnice sutra će na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek Apaš’ odigrati susret pretposljednjeg, 29. kola Treće hrvatske nogometne lige Istok protiv Bjelovara koji je već ranije osigurao ostanak u ligi.

Iza Zelenih je izuzetno težak tjedan u kojemu su ispali iz Županijskog nogometnog kupa od Mladosti iz Kloštra Podravskog, a pred njima je u sljedeća dva kola Treće lige Istok borba za opstanak koja je svedena na minimum.

Pretposljednji Vukovar Koprivnici bježi šest bodova i jasno je kako bi Koprivnica u posljednja dva kola trebala pobijediti u obje utakmice (u posljednjem kolu igraju u gostima kod Croatie iz Đakova), dok bi Vukovar morao upisati dva poraza s osjetnom gol-razlikom (sutra igraju kod kuće s Oriolikom, dok u posljednjem kolu idu kod Belišća).

Nogometaši Bjelovara osigurali su opstanak u ligi i za njih sutrašnja utakmica na Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek Apaš’ nema rezultatski značaj, dok će Zeleni nužna tri boda loviti bez ozlijeđenih Karla Slukića, Maria Gregurine, Nikole Tube i Ranya.

Utakmica se igra sutra s početkom u 14 sati.

Treća HNL Istok – 29. kolo

Subota, 25. svibnja
14:00
Koprivnica – Bjelovar

zatvori