Četvrtak, 28. ožujka 2024.

TREĆA HNL Koprivnica izgubila od Bjelovara, Tucaković zabio lijep pogodak iz slobodnog udarca

Nogometaši Koprivnice danas su na umjetnoj travi igrališta NK Tehnike odigrali susret pretposljednjeg, 29. kola Treće hrvatske nogometne lige Istok protiv Bjelovara koji je već ranije osigurao ostanak u ligi.

Nogometaši Bjelovara osigurali su opstanak u ligi i za njih današnja utakmica nije imala rezultatski značaj, dok su Zeleni danas igrali bez ozlijeđenih Karla Slukića, Maria Gregurine, Ranya i Ivana Mihaljevića.

Bjelovar je odmah preuzeo posjed lopte i nakon 20 minuta igre poveo s 0:1. Koprivnica je imala svoje šanse preko Vrkića, ali izostala je konkretna realizacija. S tim rezultatom otišlo se i na poluvrijeme.

U nastavku susreta Bjelovar je ponovno bio dominantniji na terenu, a bolju igru okrunili su i drugim pogotkom nakon sjajne kontre.

Koprivnica je uspjela smanjiti rezultat preko kapetana Bojana Tucakovića koji je lijepo pogodio iz slobodnog udarca petnaestak minuta prije kraja utakmice. Međutim, nogometaši Bjelovara do kraja su susreta izveli još jednu sjajnu kontru i postigli novi pogodak pa je utakmica završila s konačnih 3:1 za goste.

Novi poraz Zelenih prikovao ih je na posljednje mjesto lige i iako do kraja sezone ima još jedno kolo, nogometaši Koprivnice sezonu su definitivno završili na posljednjem mjestu.

Treća HNL Istok – 29. kolo

Subota, 25. svibnja
14:00
Koprivnica – Bjelovar  1:3

zatvori