Četvrtak, 25. travnja 2024.

Prognoza vremena za utorak, 7. svibnja

Djelomično sunčano uz promjenjivu naoblaku. Puhat će slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, navečer u slabljenju. Najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 13 do 14 stupnjeva.

Srijeda će biti barem djelomično sunčana uz postupan porast naoblake sa zapada prema kraju dana. U noći na četvrtak moguća je i slaba kiša. Umjesto sjevernog zapuhat će slab do umjeren jugozapadni vjetar, a bit će i toplije: jutarnja temperatura oko 1 do 4 – ponegdje uz mogućnost mraza, najviša dnevna do 18 stupnjeva.

Četvrtak nam donosi novu kišu, a prema kraju dana i moguće pljuskove s grmljavinom. Puhat će uglavnom slab južni vjetar i bit će malo svježije.

Petak će biti topliji, vjerojatno iznad 20 stupnjeva, kao i subota. No, u nedjelju nam stiže nova izražena promjena vremena uz kišu i, čini se, ponovno jak sjeverni vjetar i zahlađenje.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori