Srijeda, 24. travnja 2024.

Prognoza vremena za utorak, 28. svibnja

Pretežno sunčano uz temperature do 28 stupnjeva. Da… ako živite u Moskvi. Za Koprivnicu ipak vrijedi ovo dolje.

Promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, ujutro mjestimice uz kratkotrajnu maglu, te nestabilno. Povremeno je moguća kiša, a poslijepodne i navečer pljuskovi s grmljavinom. Puhat će slab do umjeren južni i jugozapadni vjetar, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 20 stupnjeva, možda malo višu.

U srijedu će biti oblačno, kišovito i svježije. Puhat će slab, u drugom dijelu dana umjeren sjeverni vjetar, a temperatura će se kretati oko 14 do 16 stupnjeva. Još kiše očekujemo i u četvrtak, kada će biti i još malo hladnije. U petak i za vikend bit će toplije, ali možda ne i sasvim suho.

Inače, što se tiče dugoročnijih izgleda vremena, bit će lagano sve toplije, iako ne puno više od 30-godišnjeg prosjeka. Dugoročnije stabilizacije, međutim, još uvijek nema na vidiku. Spomenimo i da u subotu, 1. lipnja, počinje klimatološko ljeto.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori