Četvrtak, 25. travnja 2024.

Prognoza vremena za subotu, 25. svibnja

Promjenjivo do pretežno sunčano te u pravilu suho, eventualno ponegdje uz pokoji kraći pljusak. Vjetar slab, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo do 25 stupnjeva.

Nedjelja nam donosi izmjenu sunca i oblaka. Kiše uglavnom neće biti, iako se ne može isključiti mogućnost kakvog lokalnog pljuska prema kraju dana. Puhat će slab vjetar južnih smjerova. Jutarnja temperatura oko 12, najviša dnevna oko 25 stupnjeva.

Ponedjeljak će biti pretežno oblačan. Nešto kiše moguće je već u noći i ujutro, a poslijepodne i navečer mogući su i izraženiji pljuskovi praćeni grmljavinom, ponegdje uz mogućnost nevremena. Još uvijek će biti toplo uz najvišu dnevnu temperaturu oko 20-ak stupnjeva.

Kišu i pljuskove očekujemo i tijekom utorka, također uz moguću grmljavinu, a mjestimice možda i nevrijeme. U srijedu će biti svježije, a zapuhat će i umjeren sjeverni vjetar. Nakon toga malo stabilnije, ali koliko dugo, vidjet ćemo.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori