Četvrtak, 25. travnja 2024.
Home Prognoza vremena Prognoza vremena za petak, 24. svibnja

Prognoza vremena za petak, 24. svibnja

0
Prognoza vremena za petak, 24. svibnja
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.

Djelomično do pretežno sunčano i suho. Ujutro je mjestimice moguća kratkotrajna magla. Puhat će slab povjetarac sjevernih smjerova, a najvišu dnevnu temperaturu očekujemo oko 20 stupnjeva.

Subota će biti promjenjiva, ali vjerojatno ipak većinom sunčana. Nema bojazni od kiše. Vjetar slab, jutarnja temperatura oko 10 do 12, najviša dnevna do 23 stupnja.

Nedjelja će biti oblačnija, ali još uvijek bez kiše. Neće puhati nikakav značajniji vjetar i bit će toplo kao i u subotu, možda i stupanj-dva više.

Kiša bi nam mogla stići već u noći na ponedjeljak, a ako ne tada onda u ponedjeljak tijekom dana. Moglo bi tu biti i pljuskova i grmljavine. Čini se da će i dani nakon toga biti nestabilni pa sljedećeg tjedna baš i ne valja računati na lijepo vrijeme. Inače, još je osam dana preostalo do početka klimatološkog ljeta.


Napomena: ovo je neslužbena prognoza i koristite ju na vlastitu odgovornost. Službenu prognozu možete u svakom trenutku pronaći na internetskim stranicama Državnog hidrometeorološkog zavoda.

zatvori