Petak, 29. ožujka 2024.

POTRES U MOČILAMA Predsjednik Markač stavio je svoj mandat na raspolaganje zbog narušenih odnosa unutar kluba

Ovih dana u klubu bi se trebao održati sastanak o nastaloj situaciji

Nedjeljni poraz Močila od Podravca iz Torčeca (3:4) u sklopu 21. kola Druge županijske nogometne lige očito je dublje potresao koprivnički gradski nogometni klub.

Naime, jučer je na Facebook stranici NK Močila osvanula obavijest u kojoj stoji da je predsjednik kluba Zvonimir Markač stavio svoj mandat na raspolaganje:

Predsjednik NK Močila Zvonimir Markač stavio je svoj mandat na raspolaganje zbog narušenih odnosa unutar kluba. Klub se u najkraćem roku mora izjasniti o ovoj ostavci. O svemu ćete biti pravovremeno informirani. Krv i žile za NK Močile!

VAŽNA OBAVIJEST Predsjednik NK Močila Zvonimir Markač stavio je svoj mandat na raspolaganje zbog narušenih odnosa unutar…

Posted by NK Močile Koprivnica on Monday, May 6, 2019

 

Poraz od Podravca iz Torčeca je iznenađenje u nogometnom smislu, ali ligaška pozicija Močila nije se bitno promijenila. Pet kola prije kraja prvenstva Močile se nalaze na četvrtom mjestu prvenstvene tablice što je velik uspjeh pošto su tek ove sezone izborili ulazak u drugoligaško društvo. Močile su jedan od najmlađih klubova u županiji (osnovani su 2003. godine) i dobro je poznato kako je sam klub jedan veliki nogometni projekt koji je unazad par godina podigao sam Markač. Na domaćim utakmica uvijek imaju brojne navijače, rezultati su dobri i nakon drugo vremena dobar provod u Močilama je zagarantiran. Međutim, očito da je problem nastao u upravi kluba budući da sami igrači ne znaju o kakvim se problemima radi, ali sigurno će stati iza predsjednika Markača.

Za komentar smo upitali i samog Markača, ali u ovom trenutku nije voljan davati nikakve izjave o trenutnoj situaciji. Kako saznajemo od izvora bliskog klubu, ovih dana u prostorijama NK Močila trebao bi se održati sastanak na kojem će biti poznato o kakvom je problemu riječ i hoće li Markač ostati na poziciji predsjednika “Diva iz predgrađa”.

zatvori