Petak, 19. travnja 2024.

MILAN MANOJLOVIĆ Najbolji igrač Prve ŽNL u travnju: Moji golovi produkt su dobre igre čitave momčadi

Osim što redovito zabija, Manojlović svojim suigračima i asistira za golove, a kao jedan od najiskusnijih u momčadi čini okosnicu Tomislava iz Drnja koji je ove sezone najbolja momčad Prve ŽNL

U narednim mjesecima, prema izboru Drave.info i Radio Drave, dodjeljivat ćemo nagradu za najboljeg igrača mjeseca Prve županijske nogometne lige. U travnju je tu titulu ponio Milan Manojlović, jedan od najboljih igrača Tomislava iz Drnja i Prve županijske lige općenito.

Milan Manojlović je slavio u izrazito jakoj konkurenciji, a u izboru za najboljeg igrača proteklog mjeseca još su bili Domagoj Hlevnjak (NK Tehnika), Marko Matijašec (NK Borac Imbriovec) i Marko Jurčić (NK Bratstvo Kunovec).

Iskusni ofenzivni igrač Tomislava iz Drnja proteklog je mjeseca u četiri prvenstvena susreta postigao šest pogodaka i podijelio nekoliko asistencija. Naravno, veliku ulogu u odabiru najboljeg igrača imala je i težina pogotka, a Manojlović je svojim golovima presudio neke važne utakmice.

U prvom kolu proteklog mjeseca, Manojlović je ugradio pogodak u gostujućoj pobjedi protiv molvarske Mladosti (2:0), a već je u sljedećem kolu zabio dva pogotka uvijek neugodnom Osvitu iz Đelekovca (3:2). Tomislav iz Drnja nakon pobjede protiv Osvita gostovao je kod Tomislav-Radnika iz Svetog Ivana Žabna, izrazito neugodnog protivnika koji na domaćem terenu nema praksu ispuštanja bodova. Jedini pogodak na susretu postigao je upravo Manojlović i svojoj momčadi donio izrazito važna tri boda. Svoju neospornu igračku kvalitetu pokazao je u županijskom el clasicu protiv Borca iz Imbriovca gdje je zabio dva pogotka u pobjedi 4:1. Iako je Borac poveo i na poluvremenu imao 1:0, Manojlović je s dva vezana pogotka preokrenuo susret i svojoj momčadi donio dodatni vjetar u leđa, a Bači i Peroković zadali su završne udarce. Pobjedama protiv Tomislav-Radnika i Borca iz Imbriovca, Tomislav iz Drnja stavio je ruke na pehar pobjednika Prve županijske nogometne lige.

– Prije svega hvala vam puno na nagradi, mislim da smo u proteklih mjesec dana odigrali sjajne četiri utakmice koje nam daju za pravo da postanemo ovogodišnji prvaci. Igramo jako dobro, prava smo klapa na terenu i izvan njega, a mojih šest pogodaka produkt je dobre igre čitave momčadi – rekao je Manojlović.

Osim što redovito zabija, Manojlović svojim suigračima i asistira za golove, a kao jedan od najiskusnijih u momčadi čini okosnicu Tomislava iz Drnja koji je ove sezone najbolja momčad Prve ŽNL. S Hrvojem Bačijem i Filipom Perokovićem, Manojlović čini najubojitiji napadački trojac Prve županijske nogometne lige. U dosadašnjem dijelu sezone zajedno su postigli 50 ligaških pogodaka, a Manojlović je trenutno treći ligaški strijelac sa 17 golova.

Iako je protekle nedjelje “pocrvenio” u utakmici protiv Tehnike, Manojlović je s pravom “prva violina” ovosezonskog Tomislava iz Drnja s kojim će na kraju sezone i uzeti pehar pobjednika Prve ŽNL.

zatvori