Subota, 20. travnja 2024.

Koprivnički Inkubator kreativnih industrija opremit će tvrtke Hangar 18 i Labor

Inkubator kreativnih industrija, čija je gradnja u tijeku u koprivničkom Kampusu, trebao bi biti opremljen namještajem i tehničkom opremom do 15. srpnja ove godine.

Posao opremanja povjeren je koprivničkim tvrtkama Hangar 18 d.o.o. i Labor d.o.o. čije su ponude na natječaju ocijenjene ekonomski najpovoljnijima, ne samo po cijeni već i po duljini jamstvenog roka.

Ugovore su u nazočnosti gradonačelnika Mišela Jakšića i direktorice Koprivničkog poduzetnika Martine Mak danas potpisali direktor marketinga Hangar 18 d.o.o. Mario Pintar i direktor Labor d.o.o. Branko Hegedeušić.

Tako će Labor izraditi potreban namještaj (radne stolove, stolice, kuhinje, ormare, sofe, fotelje) te različite dodatke i dekoracije u vrijednosti gotovo 570.000 kuna.

Hangar 18 za nešto više od 342.000 zgradu novog inkubatora opremiti potrebnom tehničkom opremom i poslovno-informacijskim sustavom (prijenosna računala, printeri, kopirke, projektori, telefoni, fotoaparat, igrače konzole, mikrofoni i licence za software za digitalnu obradu fotografija, za 3D modeliranje).

Projekt izgradnje inkubatora kreativnih industrija financira se putem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji su financirani iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu poziva “Razvoj poslovne infrastrukture”. Radi se o zgradi od 1.440 kvadrata i 30 uredskih prostorija, s coworking te prostorom za evente i edukacije.

Svoje mjesto u tom Inkubatoru kreativnih industrija, vrijednom 13,5 mil kn, trebalo bi naći 40 naših poduzetnika.

zatvori