Petak, 19. travnja 2024.

Koprivnički hokejaši ostvarili povijesni uspjeh i sezonu završili kao viceprvaci Hrvatske

Protekle nedjelje hokejaši Inline hokej kluba Koprivnica odigrali su posljednju utakmicu prvenstva Hrvatske, a sezonu su završili kao viceprvaci Hrvatske.

Koprivnički hokejaši ostvarili su povijesni uspjeh, a kako i sami naglašavaju, ovakvom uspjehu nisu se nadali. Završili su na drugom mjestu odmah iza osvajača IHK Karlovac koji su bili i favoriti za prvo mjesto.

– I ove smo se sezone, kao i ranijih, mučili oko sastavljanja momčadi jer su igrače sprječavale radne, školske i obiteljske obaveze, no skupili smo se kad je trebalo i odigrali gotovo sve utakmice prvenstva. Trojac iz Zagreba i golman iz Karlovca koji igraju za nas bili su nam velika potpora. Sve utakmice odigrane su u Karlovcu u prostoru stare vojarne gdje su požrtvovni Karlovčani izgradili novi teren za inline hokej. Trud i želja na kraju su nam se isplatili. Hvala svim igračima i hvala članovima naših obitelji koje su nas podržavale – rekao je predsjednik koprivničkog hokejaškog kluba Tomislav Turk.

Foto: IHK Koprivnica

Za IHK Koprivnicu ove sezone igrali su Roko Kurtagić, Tomislav Turk, Kristijan Turina, Danijel Peti, Dubravko Lugomer, Davor Crnić, Florijan Hus, Antun Turk, Luka Šimunović i Albert Rušak.

zatvori