Utorak, 23. travnja 2024.

VELIK USPJEH Klapa Koprivnica sa svojom će novom pjesmom nastupiti na jednom od najprestižnijih klapskih festivala

Klapa Koprivnica sa svojom će pjesmom ‘Arja’ ove godine nastupiti na prestižnom festivalu Večeri dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu.

Festival će se održati 20. i 21. srpnja. Prva večer bit će posvećena kantautoru Hariju Rončeviću koji će proslaviti 25 godina uspješne glazbene karijere, a drugog, natjecateljskog dana nastupit će 21 klapa s novim autorskim skladbama. Među njima bit će i naša koprivnička.

Klapa Koprivnica u Kaštel Kambelovcu predstavit će se s pjesmom “Arja” za koju je tekst napisao Željko Krznarić, glazbu Marko Košutić, a producirao ju je Marin Hraščanec. Pjesma će biti službeno objavljena na nosaču zvuka “Večeri dalmatinske pisme 2019.”, a tijekom ljeta za nju će biti snimljen i video spot.

– “Arja” nam je napunila pluća, dala vjetar u leđa i ne samo da je naš prvijenac, već smo s njom i na njenim krilima prošli na natječaju i plasirali se na “Večeri dalmatinske pisme”, jedan od najprestižnijih klapskih festivala i letimo prema Kaštel Kambelovcu, u društvo velikana, renomiranih klapa. Sam plasman veliki je uspjeh, sve ostalo što se 21.7. dogodi bit će samo dodatni bonus, šlag na tortu. A mi, mi jedva čekamo izaći na stage i s ponosom u Kambelovcu čuti rečenicu… A sada iz Podravine, Koprivnice, dolazi nam Klapa Koprivnica… I na kraju, čestike od srca svim izvođačima i autorima. Hvala svima koji nas vole, prate, koji nam jesu i i koji će nam biti podrška – napisali su iz Klape Koprivnica na svojoj Facebook stranici.

Foto: Intek Music
Foto: Intek Music
Foto: Intek Music
zatvori