Foto: Intek Music
Klapa Koprivnica sa svojom će pjesmom ‘Arja’ ove godine nastupiti na prestižnom festivalu Večeri dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu.

Festival će se održati 20. i 21. srpnja. Prva večer bit će posvećena kantautoru Hariju Rončeviću koji će proslaviti 25 godina uspješne glazbene karijere, a drugog, natjecateljskog dana nastupit će 21 klapa s novim autorskim skladbama. Među njima bit će i naša koprivnička.

Klapa Koprivnica u Kaštel Kambelovcu predstavit će se s pjesmom “Arja” za koju je tekst napisao Željko Krznarić, glazbu Marko Košutić, a producirao ju je Marin Hraščanec. Pjesma će biti službeno objavljena na nosaču zvuka “Večeri dalmatinske pisme 2019.”, a tijekom ljeta za nju će biti snimljen i video spot.

– “Arja” nam je napunila pluća, dala vjetar u leđa i ne samo da je naš prvijenac, već smo s njom i na njenim krilima prošli na natječaju i plasirali se na “Večeri dalmatinske pisme”, jedan od najprestižnijih klapskih festivala i letimo prema Kaštel Kambelovcu, u društvo velikana, renomiranih klapa. Sam plasman veliki je uspjeh, sve ostalo što se 21.7. dogodi bit će samo dodatni bonus, šlag na tortu. A mi, mi jedva čekamo izaći na stage i s ponosom u Kambelovcu čuti rečenicu… A sada iz Podravine, Koprivnice, dolazi nam Klapa Koprivnica… I na kraju, čestike od srca svim izvođačima i autorima. Hvala svima koji nas vole, prate, koji nam jesu i i koji će nam biti podrška – napisali su iz Klape Koprivnica na svojoj Facebook stranici.

Foto: Intek Music
Foto: Intek Music
Foto: Intek Music