Petak, 19. travnja 2024.

Gotovo tisuću Podravkaša na korporativnim edukativno-sportskim igrama

Povijesno dobre poslovne rezultate ostvarene prošle godine te u prvom tromjesečju ove godine Podravka je proslavila na korporativnim edukativno-sportskim igrama.

Od  23. do 26. svibnja 2019. godine Podravkaši, njih gotovo tisuću s čak 14 tržišta družili su se, natjecali, educirali i zabavljali u Baškom Polju kod Makarske.

U sportskim natjecanjima nadmetale su se ekipe u malom nogometu, košarci, odbojci, pikadu i neizostavnoj „beli“. Finalne susrete loptačkih sportova pratili su i istaknuti pojedinci iz sportskog svijeta: Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Joško Jeličić, stručni nogometni analitičar i bivši nogometni reprezentativac te Goran Šprem, bivši rukometni reprezentativac i osvajač svjetskog i olimpijskog rukometnog zlata.

Osim sportskih natjecanja, Podravkaši su kroz edukaciju imali prilike čuti nešto više o razlikama između generacija te naučiti kako međusobno komunicirati, bez obzira na različitosti i time pridonijeti boljoj internoj klimi i odnosima.

Večernji zabavni program bio je rezerviran za poznate pjevače, Jolu i Jelenu Rozgu te Luku Bulića, Taru Thaler i hrabre Podravkine pojedince koji su opjevali kompaniju sa srcem kroz popularne Bullhitove i oduševili sve prisutne.

Organizacijom korporativnih edukativno-sportskih igara, Podravka je osnažila zajedništvo i timski duh, a silna pozitivna energija i entuzijazam svih prisutnih pokazali su spremnost za još bolje poslovne rezultate.

zatvori