Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Talentirana koprivnička nogometašica Anamari Bošnjak s ekipom Agrama osvojila međunarodni turnir u Slovačkoj

Najbolja ženska nogometan ekipa u Hrvatskoj, ŽNK Agram, proteklog je vikenda nastupila na međunarodnom ženskom nogometnom turniru East-West Cup WU15 održanom u slovačkoj Bratislavi. Na jakom međunarodnom turniru nastupile su ekipe iz Slovačke, Mađarske, Češke, a jedina ženska ekipa iz Hrvatske bila je Agram u čijim redovima nastupa mlada koprivnička nogometašica Anamari Bošnjak.

Hrvatske nogometašice prvu su dan turnira otvorile dvjema pobjedama u skupini i tako se plasirale u polufinale gdje su slavile s 2:0 i plasirale se u završnicu turnira. U finalnoj utakmici do trofeja su stigle nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Anamari Bošnjak odigrala je sve utakmice na turniru i uzela još jedan trofej s Agramom.

– Bio mi je ovo jedan od najtežih turnira do sada, sve ekipe su odlično igrale i pokazale dobar nogomet, organizacija je bila jako dobra i lijepo su nas ugostili. Treba napomenuti kako nas vrijeme nije štedjelo, cijelo vrijeme je padala kiša, puhao vjetar i bilo je jako hladno. Bila sam presretna što sam sa svojom ekipom ŽNK Agram osvojila prvo mjesto u ovakvim uvjetima i protiv najboljih ekipa iz Slovačke, Češke i Mađarske, a ovaj turnir dao mi je veliki poticaj za sljedeće nogometne izazove. Uskoro nas čeka turnir u Barceloni koji se održava krajem šestog mjeseca – poručila je Anamari Bošnjak.

Ustupila Biljana Bošnjak
Ustupila Biljana Bošnjak
Ustupila Biljana Bošnjak
Ustupila Biljana Bošnjak
Ustupila Biljana Bošnjak
zatvori