Utorak, 26. ožujka 2024.

FOTO Koprivničanke i Koprivničanci i ove su godine sudjelovali u utrci Wings for Life World Run

I Koprivničanke i Koprivničanci jučer su u Zadru sudjelovali u humanitanoj utrci Wings for Life World Run. Tako su se pridružili devet tisuća trkača koji su svojim startninama i donacijama pomogli u traženju lijeka za ozljede leđne moždine.

Policijski službenici PU koprivničko-križevačke u ovoj su utrci sudjelovali po šesti puta, zajedno s članovima i prijateljima Udruge “Bolje sutra” grada Koprivnice – Tanja Magdić, Saša Vlahović, Tomislav Široki i Kristina Strugar Solić. Oni su u utrci sudjelovali kao pratnja osobama u invalidskim kolicima.

Članica Udruge Nataša Friščić utrku je završila s prijeđenih 3,47 km u invalidskim kolicima, Mirjana Horvat i Igor Balaško u invalidskim kolicima utrku su završili s 5,48 km.

Od policijskih službenika Tomica Glavina utrku je završio u pratnji osobe u invalidskim kolicima s 5,7 km, Zoran Zlatar utrku je završio s istrčanih 9,23 km, Bojan Pečnik 14,09 km, Željko Strmečki 19,07 km, Goran Solić utrku je završio s istrčanih 22,09 km, dok je Renato Begović ovogodišnju zadarsku utrku završio s istrčanih 27,03 km.

Između ostalih, u zadarskoj utrci sudjelovali su i frizer Mario Trošelj, Sonja Rušak i Estera Rac kao Hitre drape, biciklist rekreativac Davor Popijač koji je tim povodom dobiciklirao do Zadra s prijateljem Senadom Begićem iz Bjelovara, Silvija Bajzek SarapaAndrea Pandurić i drugi, a posebno se istaknuo Koprivničanac Marko Martinčić koji je istrčao 28,9 kilometara te tako zauzeo visoko mjesto u zadarskoj utrci, ali i u svjetskom poretku.

Nekoga smo izostavili? Javite nam mailom ili putem Facebooka

zatvori