Petak, 19. travnja 2024.

REZULTATI Robert Vegše pobjednik je 1. Koprivničkog polumaratona, Neja Flak Brecelj najbrža kod žena

Jedan sat, 21 minutu i 33 stotinke nakon što je krenuo sa Zrinskog trga Robert Vegše iz zagrebačkog kluba Forca na njega se i vratio, osvojivši time naslov pobjednika 1. Koprivničkog polumaratona koji je danas organizirao Atletski klub Koprivnica.

Drugo i treće mjesto osvojili su članovi AK Koprivnica Danijel Katalenić (1:22,43) i Zvonko Vrhovski (1:27,09). Četvrti je bio Tomica Dodlek, a peti Mario Črnjak.

Najbrža u ženskoj konkurenciji bila je Neja Flak Brecelj koja je nastupala za Žito/Podravka Slovenija, s vremenom 1:39,26. Iza nje na cilj je stigla Renata Korošic iz varaždinskog Triatlon kluba Marathon 95, treća je bila Estera Rac za AK Koprivnica, četvrta Ivana Merc također za AK Koprivnica, a peta Martina Maloča koja je nastupala za SRK Barber (1:48,37).

Pobjednik utrke građana na 5 kilometara bio je Oliver Orešić iz AK Koprivnica, a za to mu je trebalo 16 minuta i 23 sekunde. Drugi je bio Vedran Kelemen, treći Damir Kligl, četvrti Benyamin Vuk i peti Marko Jertec. U ženskoj konkurenciji prva je bila Vanja Rupčić iz AK Koprivnica s vremenom od 21 minute i 49 sekundi. Druga je bila Tara Rušak, također iz AK Koprivnica, a na cilj je stigla sedam sekundi nakon Vanje. Treća je bila Ines Kolar, četvrta Mia Furdi i peta Josipa Brežnjak.

Recimo i da je polumaraton završilo 134-ero natjecatelja, a utrku građana istrčalo je 143-oje trkača.

Sve rezultate možete vidjeti ovdje: polumaratonutrka građana

Izvor: prigorski.hr
Izvor: prigorski.hr
Izvor: prigorski.hr
zatvori