Četvrtak, 28. ožujka 2024.

ŽUPANIJSKI KUP Tomislav odlazi u Cvetkovec s juniorima, Tehnika traži iznenađenje protiv Koprivnice

Uzvratne utakmice četvrtfinala Županijskog nogometnog kupa igraju se sutra, u srijedu 17. travnja s početkom u 17 sati.

Tehničar iz Cvetkovca napravio je veliki korak prema ulasku u polufinale Kupa pobjedom u gostima kod Tomislava iz Drnja s 2:0 u prvoj utakmici. Nogometaši Tehničara sutra će na Starom bregu imati lakši zadatak nego inače, s obzirom na to da Tomislav na uzvratnu utakmicu dolazi u znatno oslabljenom sastavu:

Procijenili smo kako nam ova utakmica trenutno nije imperativ, te ćemo dati priliku igračima koji su manje igrali tijekom sezone kao i nekolicini juniora, te poštedu ozlijeđenim igračima, jer nas u nedjelju čeka najteže gostovanje u prvenstvu ove polusezone gdje držimo vodeću poziciju. (NK “Tomislav” Drnje, Facebook)

Mladost iz Kloštra Podravskog u Grabrovnici će biti domaćin Tomislav-Radniku. Kloštrani su u prvoj utakmici postigli važan pogodak na gostovanju u Sv. Ivanu Žabnu koji im otvara vrata polufinala.

Borac iz Imbriovca jednom je nogom u polufinalu Kupa nakon što je u prvoj utakmici na domaćem terenu pobijedio Podravac iz Virja s 3:0. Iako će se Virovci sigurno boriti do posljednje minute, momčad Borca suviše je iskusna da bi prokockala tri gola prednosti.

U posljednjem susretu četvrtfinala Kupa, Koprivnica će na Gradskom stadionu “Ivan Kušek Apaš” ugostiti susjednu Tehniku koja se nada da može iskoristiti slabiju formu Zelenih. Podsjetimo, prva utakmica završila je pobjedom Koprivnice 2:1, ali sigurno da se igrači Tehnike ne misle olako predati.

Županijski kup – 1/4 finala (II)

Srijeda, 17. travnja
17:00
Cvetkovec: Tehničar – Tomislav (Drnje) (2:0)
Grabrovnica: Mladost (KP) – Tomislav-Radnik (1:1)
Virje: Podravac – Borac (0:3)
Koprivnica: Koprivnica – Tehnika (2:1)

zatvori