Utorak, 26. ožujka 2024.

ŽUPANIJSKI KUP Borac u prvoj utakmici traži prolaz protiv Podravca, Buzina: Nadam se da ćemo ponoviti dobru igru iz derbija protiv Bratstva i upisati novu pobjedu

Nakon što su proteklog vikenda odradili svoje prvenstvene obaveze, pred županijskim nogometnim klubovima su susreti četvrtfinala Županijskog nogometnog kupa.

S obzirom na to da se ova faza natjecanja igra na dvije utakmice, može se reći da u nadolazećim susretima nema favorita.

Četvrtfinale Kupa danas će otvoriti susret Borca iz Imbriovca i Podravca iz Virja. Nogometaši Borca utakmicu protiv Podravca čekaju u vrlo dobrom raspoloženju nakon što su protekle nedjelje upisali važna tri boda u derbi susretu protiv Bratstva iz Kunovca. S druge strane, nogometaši Podravca iz Virja, kluba koji se natječe u Četvrtoj hrvatskoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, u posljednje vrijeme baš i ne blistaju s rezultatima. U tri utakmice proljetnog dijela prvenstva još nisu upisali pobjedu, a trenutno se nalaze na 12. mjestu prvenstvene tablice.

– Očekujem tvrdu i napetu utakmicu kakva i priliči četvrtfinalu Kupa. Virje ima dobru ekipu i po mom mišljenju gledatelji će moći uživati u dobrom nogometu. Nadam se da ćemo ponoviti dobru igru iz derbija protiv Bratstva proteklog vikenda i upisati novu pobjedu te još jednom razveseliti svoje navijače – rekao je Nino Buzina, igrač Borca iz Imbriovca.

Pravi nogometni spektakl sutra će pripremiti igrači Tomislava iz Drnja koji na popularnom Parku prinčeva traže pobjedu protiv Tehničara iz Cvetkovca. Riječ je o dvije prvoplasirane momčadi u svojim ligama, a kako oba sastava igraju izrazito napadački nogomet, sigurno je da će gledatelji sutra moći uživati u sjajnoj utakmici.

Nogometaši Tomislav-Radnika iz Svetog Ivana Žabna osvojili su naslov jesenskog prvaka Prve županijske nogometne lige, ali u proljetnom dijelu sezone malo su pokvarili rezultate. Oni će također sutra pred domaćim navijačima tražiti pobjedu protiv Mladosti iz Kloštra Podravskog, kluba koji se trenutno nalazi na šestoj poziciji Četvrte HNL BJ-KC-VT.

U posljednjem susretu četvrtfinala, Tehnika će na domaćem terenu igrati protiv susjedne Koprivnice. Sigurno je da će i taj susret biti itekako zanimljiv budući da igrači Tehnike i Koprivnice gaje jedan prijateljski odnos. S druge strane, trener Koprivnice Valentin Knapić prvi će puta igrati protiv Građevinara otkako je napustio njihovu klupu i sjeo za kormilo Zelenih.

Sve utakmice počinju u 17 sati.

Županijski kup – 1/4 finala (prva utakmica)

Utorak, 2. travnja
17:00
Imbriovec: Borac – Podravac
Srijeda, 3. travnja
17:00
Drnje: Tomislav – Tehničar
Sveti Ivan Žabno: Tomislav-Radnik – Mladost (Kloštar P.)
Koprivnica: Tehnika – Koprivnica

zatvori