Srijeda, 24. travnja 2024.

VIKEND NA CESTAMA U tri prometne nesreće sudjelovali motociklisti, dvojica vozača teško ozlijeđeni

Dva su motociklista teže ozlijeđena, a jedna putnica lakše u prometnim nesrećama koje su se u posljednja tri dana dogodile na području Koprivničko-križevačke županije.

U subotu oko 20:40 sati 38-godišnja vozačica Dacie ušla je u kružni tok između Ulice Ivana Meštrovića i Basaričekove ulice u Koprivnici te oduzela prednost 41-godišnjem vozaču motocikla Honda. Došlo je do sudara automobila i motocikla čiji vozači nisu bili pod utjecajem alkohola. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 39-godišnja putnica na motociklu.

Prometna nesreća u kojoj je 56-godišnji motociklist teže ozlijeđen dogodila se u nedjelju oko 16:30 sati na Varaždinskoj cesti u Koprivnici. Do nesreće je došlo u trenutku kada je 65-godišnji vozač Citroena izvršavao radnu skretanja ulijevo i pritom oduzeo prednost motociklu BMW koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Nakon sudara s Citroenom motocikl je naletio na još jedan automobil – Passat kojim je upravljao 35-godišnjak. Motociklist je vozilom hitne pomoći prevezen u koprivničku Opću bolnicu gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede. Dodajmo da nijedan od sudionika prometne nesreće nije bio pod utjecajem alkohola.

Još se jedna prometna nesreća dogodila jučer u Ulici Stjepana Radića u Đurđevcu. Vozač motocikla marke Kawasaki zadobio je teške tjelesne ozljede u sudaru s Fordom slovenskim registarskih oznaka.

zatvori